GDK på besøk hos Norwegian Outlet Stavanger

I uke 23 arrangerte Norwegian Outlet Stavanger "Beachweek 2017" med utrolige priser på badeutstyr og badetøy for sommersesongen. I den sammenheng var vi i Gjesdal Dykkeklubb med på et samarbeid hvor vi monterte opp et 180 000 liters basseng på parkeringsplassen for å kjøre konkurranser i.

Med god dugnadsånd stilte medlemmer i klubben opp til rigging og arrangering. Vi startet torsdag 08.06 med å montere opp bassenget, fylle dette og hente/sortere rullesteiner som skulle ut i bassengbunnen. Det ble satt ut pumpe i Figgjoelven som fylte bassenget med friskt ferskvann i løpet av ca 2 timer. Videre monterte vi i en såkalt teleslynge med ca 300meter slange som vi la rundt i bassenget for å varme opp vannet.

Fredag ble telt og tribuner montert, og premier ble lagt ut i bassenget. Klar til lørdagen.

Arrangementet gikk av stabelen på lørdagen, med et tett samarbeid med Norwegian Outlet kjørte vi fridykkekonkurranse etter premier i bassenget. I tillegg til dette ble det satt opp hoppeslott for barna og det var gratis ansiktsmaling og barne-rebus. Været var virkelig med oss i starten av dagen, og det ble rimelig hett på parkeringsplassen. Ivrige deltakere stod klar når konkurransen startet kl.10.00 og hoppet i vannet så snart de fikk klarsignal. Første deltaker kom opp igjen med en premier til en verdi av 5000kr, og premiene fortsatte å komme opp med jevne mellomrom utover dagen. Det ble en vellykket dag med mange skuelystne og badelystne tilstede.

Vi ønsker å takke alle som kom og deltok på arrangementet og ikke minst takk til Norwegian Outlet Stavanger som hadde tro på konseptet vårt samt stilte opp med brask og bram for å få til en knallkul dag for deltakere og kunder. Vi satser på at vi kommer tilbake med bassenget neste år for en ny runde med premierutdelinger !!!!