VISJON

Være en dykkeklubb for alle, der alle er velkomne - være den foretrukne klubben i regionen gjennom god kvalitet på klubbdykk, medlemskvelder og arrangementer.

VERDIER

Sosiale - Hjelpsomme - Inkluderende

 

Gjesdal Dykkeklubb holder til på Ålgård i Gjesdal kommune. Klubben ble startet i 2009 av en gjeng med kamerater som ville gjøre noe for at andre skulle kunne ha noen å dykke med. Siden oppstarten har vi vokst jevnt og trutt til 70 medlemmer, og vi jobber kontinuerlig med å lage et så bra tilbud til våre medlemmer som mulig.

Vi har eget klubblokale på Ålgård, der vi arrangerer klubbkvelder hver tredje fredag.
Lokalet

 

I 2012 bygget vi eget fylleanlegg i lokalet.
Vi har et utvendig fyllepanel med ett uttak for fylling av 200bar flasker, og et innvendig fyllepanel med tre 200bar uttak, samt ett 300bar uttak. Lufta leveres av en Coltrisub MCH 11/EM Compact kompressor, tilkoblet en flaskebank på 3x300bar 50 liter flasker, som muliggjør fylling av en vanlig 200bar 12L flaske på under 4 minutter. Fylleanlegget er levert av Gass og Pusteservice AS og vi forholder oss til deres anbefalinger og retningslinjer ved olje- og filterskifte, samt luftprøver. 

Innvendig fyllepanelUtvendig fyllepanelFlaskebank

 

Klubben arrangerer klubbdykk hver eneste søndag til spennende dykkemål i hele regionen. Vi har mange flotte plasser vi besøker flere ganger, som Dirdal, Frafjord, Egersund, Lysefjorden og Bokn. I tillegg arrangerer vi familiedag hver sommer der alle medlemmer med familie og ellers venner og kjente kan komme og være med oss. For å gjøre tilbudet til våre medlemmer enda mer spennende arrangerer vi også minst en klubbtur i året.

Klubben ledes av et styre på 6 stykker, samt en vararepresentant, som ivaretar medlemmenes interesser.

Alle disse tingene og mer til vil du få ta del i dersom du bestemmer deg for å bli medlem hos oss.