Diversnight 2012

Diversnight 2012

I år som tidligere år deltok Gjesdal Dykkeklubb på det verdensomfattende arrangementet Diversnight.

Diversnight er et norsk initiativ hvor det er om å gjøre å samle mest mulig dykkere i vannet på samme tidspunkt rundt om i verden. Den 1 november tok nogen ivrige ildsjeler utstyret fatt og ordnet til en fin tilstelning for Gjesdal Dykkeklubb sine medlemmer og venner/kjente i Oltesvik. Undertegnede var selv tilstede å observerte under opprigging av utstyr, og DET var ingen enkel jobb da moder natur virkelig motarbeidet med heftig vind og kalde grader.

Klokken ble 18.00 og det var bare 2 timer til det store dykket skulle skje. Tross drittværet så var det overraskende mange som møtte opp. På det meste så talte jeg opptil 20 mann på land som koste seg med kaffe, gløgg, mandariner og pepperkaker. Drøsen gikk bra, det var god stemning, det er det ingen tvil om. Det som var kjekkest av alt det var at det var noen helt nye ansikt som jeg aldri har sett før selv om jeg har vært aktiv i styret tidligere år. FRYD :)

Klokken 20.12 brakte det løs. Av de 20 som jeg talte på land så var det 17 stk som hoppet i vannet, knallbra. Her hadde styret vært å lurt på forhånd å lagt ned noen "skatter" enkelte steder slik at deltakerne fikk noe å bryne seg på.  Undertegnede stod selv på land og observerte alle lyktene som ivrig vaset frem og tilbake mellom vrakene som ligger på bunn.

Etter dykket kavet folk seg på land, og jeg tror jeg trygt kan si at ALLE hadde et bredt smil plassert under nesen. Rimelig god følelse. De som stakk av med premiene dette året var ingen ringere enn Jone Edland som fikk en Intova Lykt, Miroslaw Swierkot som fikk seg en SMB ( Surface Markor Buoy ) og Sofie S. Erland som endte opp med et flott fangstnett til den stoooore krabben;)

Gratulerer så mye til vinnerne av skattejakten og tusen takk til alle som deltok og gjorde dette til nok en minnerik kveld sammen med Gjesdal Dykkeklubb.

Sist men ikke minst, TUSEN TAKK til de ildsjelene som brukte mye av sin tid på å gjøre nettopp dette mulig:) Ikke verst at Gjesdal Dykkeklubb var en av de klubbene i regionen med mest dykkere i vannet :)