Fredag 24. august starter vi opp med en infokveld i Ålgård Svømmehall om undervannsrugbysatsningen vår.

Finn mer info i menyen, under Nyttig Informasjon, eller klikk her.

Nå er det bare 10 dager igjen til Diversnight 2017!

Kaken fra Diversnight 2013 :)

Alle dykkere er hjertelig velkomne, arrangementet ligger på facebook her!

I år samler vi klubbene Stavanger DykkerklubbHavhesten Undervannsklubb og Gjesdal Dykkeklubb til felles arrangement. Her blir det grilling, servering av kake, kaffe, gløgg og mandariner. Vi kjører også en undervannsjakt samt trekning blant alle som har vært i vannet, med premier fra Stavanger DykkersenterSnekkerboda og Norwegian Outlet Stavanger!


Vi går i vannet fra stranden og dykker mot mulen. Hyså, båten vår, vil ligge uti som overflateberedskap slik at sikkerheten er ivaretatt.

Alle dykkere må være under vann klokken 20:17. Vi organiserer det slik at alle dykkepar får tildelt en tid for ihopp.

Ved ankomst er det viktig at alle registrerer seg, de vil også da få tildelt en tid for ihopp basert på makstid for dykket de har planlagt. Har du ingen buddy, så finner vi en til deg :).

Alle medlemmer i alle tre klubber er hjertelig velkomne, samt alle andre som har lyst å være med oss. Det eneste du trenger er dykkelappen, utstyr og erfaring med nattdykk :).

Oppmøte fra 19 og utover, kake, kaffe, grillings og sånt tas etter dykket.

Vel møtt!

 

 

Vi drar igang prøvedykking for alle som har lyst! Det er bare å melde seg på.

Her får du muligheten til å prøve dykking under kontrollerte forhold. Våre instruktører går gjennom enkle øvelser med deg før du går i vannet med dykkerutstyret på.


Pris: 100,-
Tid: 6 Oktober 2017 kl: 18:00
Aldersgrense: 14 år
Du trenger: Kun badetøy
Medisinsk egenerklæring må fylles ut, signeres og tas med til prøvedykket. Dersom du svarer Ja på noen av spørsmålene på erklæringen, må du ta kontakt med lege i forkant av prøvedykket.

 

Påmelding via Facebook Her!

Erklæringen finner du her: goo.gl/UvJxu4

Du kan også melde deg på ved å sende en epost til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller for mer informasjon.

For de som ønsker det, blir det samling i lokalet vårt etter prøvedykket siden det er klubbkveld.