Diversnight 2013

Da er Diversnight nok en gang overstått og i tradisjon tro stilte Gjesdal Dykkeklubb opp mannsterke i Oltesvik i Gjesdal kommune. Det ble en flott gjeng som stilte opp med godt humør og gode klær. Gutta fra Calcutta stilte med campingvogn samt styret hadde med partytelt og belysning som gjorde kvelden riktig så behagelig. Det ble servert kaffe, gløgg, pepperkaker, klementiner samt ei nydelig kake som Kristin Aarstad hadde baket for anledningen.

Været for kvelden var så som så, det var i hovedsak opphold mellom bygene, men tross dette var det en munter stemning blant deltakere og tilskuere. Vi talte 29 deltakere i vannet, noe som er rekord for Gjesdal Dykkeklubb. Fantastisk kjekt at så mange stilte opp. Med buddypar på 2 og 3 stk svømte folk i alle retninger og jeg tror nok ikke det var en eneste kvadratmeter av Oltesvik som ikke ble opplyst denne kvelden.'

Styret hadde for anledningen lagt ut "Skatter" under vann og finnerne av disse ble premierte. Marius Marthinsen var så heldig å finne 2 av disse og var den heldige vinneren av Gjesdal Dykkeklubb hettegenser samt ei maskestropp med klubblogo. Jone Edland var og en av de heldige og stakk av med ei pocketmaske.

Alt i alt så var dette en meget vellykka kveld. Jeg vil benytte anledningen til å takke Styret i Gjesdal Dykkeklubb for en fantastisk innsats og stå på vilje. Vil også takke alle som deltok på arrangementet, som gjorde dette til en sosial og kjekk kveld. Gleder meg til neste år, satser på enda finere vær da :)