Prosjekt Western Legend

Prosjekt "Western Legend" er godt i gang

Western Legend er vår nyinnkjøpte MOB-båt som til slutt skal bli en praktisk og anvendelig båt for våre mange spennende klubbdykk.

I september startet arbeidet med båten. Vi har vært en gjeng med ildsjeler som har satt av store deler av vår fritid for å renovere og oppgradere denne båten.
Båten er nå ribbet, alt elektrisk, utstyr og dørkplater er fjernet.

I skroget på båten var det store mengder skum som ga oss mye godt arbeid. Vi har til sammen skrapet ut ca 25-30 søppelsekker med skum som var impregnert med en deilig blanding av saltvann og diesel. Når alt dette var fjernet startet alt det kjekke, nemlig oppbygging.

 

Vi er i gang med motoren, nærmere bestemt en Hino bussmotor som skal mariniseres og tilpasses vannjet av typen Hamilton. Utrolig spennende prosjekt, selv for oss som ikke har peiling på motor... Videre skal alt av aluminium pusses, grunnes og males på ny. Alt elektrisk skal legges opp på nytt.

 

 

 

 

 

Når alt er på plass og båten er klar for bruk vil vi få oss en praktisk, stabil og rask båt som gir oss mye glede med dykkingen. Om DU kunne tenkte deg å delta på dette prosjektet, ta gjerne kontakt med undertegnede eller noen i styret :) Vi trenger all hjelp vi kan få :).