Innkalling til årsmøte i Gjesdal Dykkeklubb.
Tid: torsdag 27 februar klokken 18
Sted: klubbens lokaler på Ålgård

Årsmøtet er klubbens høyeste myndighet, derfor er det viktig at så mange som mulig stiller på årsmøtet. Vi tar opp viktige saker for klubbens fremtid, og jo flere innspill vi får jo bedre blir det.
 
I forbindelse med vårt opptak i NDF/NIF skal det dette året opprettes en valgkomite som får som oppgave og håndtere nytt styrevalg i 2015, og to revisorer. Styret har funnet kandidater, og disse vil bli kontaktet fortløpende. Styrets innstilling vil finnes i sakspapirene som sendes ut.

I tillegg har vi fått tilsendt nye vedtekter/lov for klubben fra NIF som vi må sende inn til Brønnøysund. Dette krever behandling på årsmøtet.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 13. februar 2014.

Komplett saksliste og dokumenter vil bli gjort tilgjengelig for alle medlemmer via mail, på nettsiden vår http://gjesdaldykk.net/ samt facebookgruppen vår, senest 20. februar.

Vel møtt,
Styret

Godt Nytt År alle sammen!

Vi begynner å våkne til liv etter en god jule- og nyttårsfeiring. Håper alle har kost seg med familien og fått masse nytt dykkerutstyr til jul ;).

Vi trår til med ny års-konkurranse, og kjører samme opplegg som i fjor. Alle som deltar på våre offisielle klubbdykk vil bli med i konkurransen, og det er antall ganger en er med på klubbdykkene som kan gjøre at man stikker av med premien i slutten av året.

Vinner i 2013 ble som kjent, Viaceslav Volcak, som stakk av med heder, ære, et diplom og et gavekort på 700,- hos Jæren Dykkersenter. Han hadde vært med på 21 av 34 offisielle klubbdykk i 2013.

Sjekk menyen øverst på nettsiden for oversikten over deltakelsen gjennom 2014.

Juleøl 2013 

Fredag 20 desember arrangerte vi juleølsmaking i lokalet. Syv stykker meldte sin interesse og vi handlet inn ti forskjellige sorter juleøl, samt en sort ekstra som Kåre Abrahamsen hadde med :).

Ost og kjeks ble servert mellom hver sort, og under smakingen generelt, for å klargjøre smaksløkene til neste øl.

Ølene som ble smakt på var som følger:

Øl Alkoholstyrke
Atna Julenisjeøl 7,5%
CB Juleøl 6,5%
Ægir Julebrygg 4,7%
Austmann Jinglebeer 7%
Rogalands Juleøl 4,7%
Ringnes Juleøl Sterk 6,3%
Midtfyns Bryghus Jule Ale 6,8%
Lervig Juleøl 4,7%
Hansa Julebrygg Ekstra Vellagret 4,5%
Haandbryggeriet Bestefar 9%
Moss Juleøl 4,7%


Da poengene ble lagt sammen, så vi at vinneren av juleølsmakingen 2013 ble: Hansa Julebrygg Ekstra Vellagret!

Etter at smakingen var ferdig, var det et par stykker som tok turen over til Værtshuset, noen tuslet hjem og noen ble igjen i lokalet en liten stund til. 

En koselig kveld :).